Avd IT, IT Avdelningen, Enheten IT Fördjupad Service

Just nu händer mycket runt Arbetsförmedlingen. Men vårt viktiga samhällsuppdrag att stödja arbetssökande och arbetsgivare är detsamma. Nu utvecklar vi nya arbetssätt, nya lösningar och nya sätt att samarbeta med partners och andra aktörer i hela landet. Du kan bidra! Välkommen att söka jobb hos oss!

Vi har just nu en ovanligt låg arbetslöshet i Sverige, men för de arbetssökande med funktionsnedsättning är det en ständig lågkonjunktur. På vår sektion arbetar vi med IT-stöd för rehabspecialister för att förbättra förutsättningarna för just dessa arbetssökande.Vi har inlett ett omfattande förnyelsearbete där är IT och digitalisering mycket centralt. Är du rätt person att hjälpa oss nå dit vi vill?

Vilka är vi

Sektionen Utveckla förmågor tillhör Enheten Fördjupad service. Hos oss kännetecknas arbetet av ständiga förbättringar och stora utmaningar. Vårt mål är att ta fram den bästa IT-upplevelsen till våra kunder och intressenter. Som utvecklare hos oss ingår du i ett agilt team, där du i nära samarbete med kollegor och användare säkerställer att vi kontinuerligt levererar kundnytta. Då teamet själva tar ansvar för sina leveranser och för ständig förbättring är det viktigt att du är en lagspelare som uppmuntrar och välkomnar förändring.

Vem söker vi

Är du en engagerad, innovativ person med hög motivation, som trivs att arbeta i team och dessutom efterfrågar en arbetsgivare som investerar i din personliga kompetensutveckling? Då är Arbetsförmedlingen rätt plats för dig.

De kommande åren flyttar vi oss närmare användarna och satsar på att bli Sveriges modernaste myndighet på IT-sidan.

Kvalifikationer

Vi söker dig som

  • har utbildning i systemutveckling, t ex data- och systemvetenskap, civilingenjör med datainriktning, eller motsvarande kunskaper förvärvade på annat sätt
  • har minst 3 års erfarenhet av frontendutveckling i webb t ex Angular/Javascript/Typescript
  • har erfarenhet av agila utvecklingsmetoder

Meriterande

  • Dokumenterad erfarenhet av Git, Kibana
  • Erfarenhet av Testdriven development(TDD)/Behavior Driven Development (BDD)

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet för rollen. 

Övrigt

Anställningen är på heltid och inleds med 6 mån provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Arbetsplatsen är nu belägen på Hälsingegatan 38-40 och Norra stationsgatan 61 i Stockholm men i höst kommer det att vara Röntgenvägen 11 i nya lokaler vid Solna Strand.

Arbetsförmedlingen erbjuder en attraktiv arbetsplats som utmärks av strävan att vara fri från diskriminering och ge lika möjligheter för alla. Vi välkomnar alla sökande oavsett kön, könsöverskridande identitet eller uttryck, etnicitet, religion, funktionsnedsättning, sexuell läggning och ålder. Läs mer om vår organisation och vårt uppdrag på vår hemsida www.arbetsformedlingen.se 

Ansökan

Välkommen med din ansökan märkt med diarienummer Af-2019/0032 4255 senast den 1 september 2019. Du ansöker genom att klicka på knappen "ansök" nedan. Besvara frågorna om din utbildning och arbetslivserfarenhet samt bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du söker jobbet. Intervjuer sker löpande.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer Af-2019/0032 4255
Kontakt
  • Niklas Faager-Endrell, Sektionschef , 010-486 75 17
  • Ivana Boban Jagodic, Rekryteringspartner, 010-487 10 89
Facklig företrädare
  • Veronica Noueched ST, 010-488 01 73
  • Andreas Deniz SACO, 010-486 21 98
  • Ulf Törnkvist SEKO, 010-487 04 46
Publicerat 2019-07-16
Sista ansökningsdag 2019-09-01

返回职位空缺页面