Jobba med Pega hos oss - spontanansökan

Har du en eller flera certifieringar inom Pega? Vill du jobba på en av Sveriges största arbetsplatser som använder Pega? Vi söker ny Pega-kompetens och för rätt person finns det nästan oändligt med karriärmöjligheter.

På Arbetsförmedlingen är Pega den mest centrala ärendehanteringsplattformen, för oss är Pega en nyckelkompetens. Du kommer att jobba med en av myndighetssveriges största digitala verksamhetstransformationer. Vi använder den senaste tekniken och smarta arbetssätt för att bygga helt nya digitala och enhetliga verksamhetsprocesser med hög automatisering. Vi ligger i framkant när det gäller digital transformation och har kommit längre än många andra i användandet av AI-teknik, machine learning och robotisering.

Hos oss får du:

  • Eget ansvarsområde samtidigt som du jobbar i team där ni hjälper varandra.
  • Kompetensutveckling som en naturlig del av arbetet.
  • Utveckla och förändra din roll efterhand.

Vi erbjuder fast anställning, riktigt bra semester- och friskvårdsavtal, löneväxling och möjlighet att jobba hemifrån flera dagar i veckan.

Om du har en eller flera Pega-certifieringar och tycker det verkar intressant att jobba hos oss – svara då på frågorna nedan och skicka in din CV så återkommer vi. 

Om du har några frågor eller funderingar får du gärna kontakta Petra Jansson på petra.jansson@arbetsformedlingen.se

Varmt välkommen med din spontanansökan!

分享链接到:


登录并表达申请意向

返回职位空缺页面