Arbetsförmedlingen, Förvaltningsavdelningen, Inköpsavdelningen

Välkommen till jobbet som får Sverige i arbete! Här arbetar du på regeringens uppdrag för en arbetsmarknad som hjälper människor framåt. Vi frigör möjligheter så att arbetssökande hittar sysselsättning och arbetsgivare sin nästa medarbetare. För att nå målet behöver vi samarbeta, i myndigheten men också med olika externa aktörer i hela landet. Tillsammans driver vi förändring, utvecklar nya arbetssätt och skapar lösningar som gör att Sverige kan fortsätta framåt. Tillsammans får vi Sverige i arbete! Vill du bli en av oss?

Vilka är vi

Den totala omsättningen på anskaffningar av varor och tjänster uppgår i dagsläget årligen till ca 5 miljarder kronor men utifrån myndighetens uppdrag förväntas detta öka.

Affärsområde IT och Förvaltning hanterar inköp av varor och tjänster för internt bruk. På sektion Inköp Förvaltning ansvarar vi även för Af Resor. Af Resor är en funktion som bokar resor för arbetssökande. Af Resor hanterar även vissa fakturor kopplat till resor för arbetssökande.

 

Beskrivning av tjänsten

Vi söker nu dig som är en van resesäljare som vill jobba hos oss och inledningsvis bokar resor på 100%. Du kommer boka resor och logi i huvudsak i Amadeus och Linkon. Du kan även behöva ringa upp vandrarhem för att boka logi. Du tar emot bokningar via telefon och telefonen är bemannad kl. 8-16 med lunch kl. 12-13. Då våra arbetssökande ibland inte kan svenska behöver du vara trygg att hantera samtal på engelska. Arbetet kommer innebära 100% i telefon.

Det är en liten grupp som jobbar med att boka resor, vilket innebär att du behöver ta ett stort eget ansvar för att se till att lösa kundens behov på bästa sätt.

På sikt kommer det finns goda möjligheter till intern utveckling inom inköp, med möjlighet att hantera övriga inköp inom de områden som hanteras på enheten.

Då vi jobbar med service är det självklart att alltid sätta kunden och kundens behov i fokus. Ständiga förbättringar är en del av vår vardag vilket gör att det är viktigt att kunna jobba utvecklande och bidra till en utvecklande miljö tillsammans med kollegor i olika sammanhang.

Sektionen har lite olika verksamhetsområden där resebokning är en del. Vi ansvarar även för att förvalta myndighetens tjänstebilar. Övriga områden är inköp och upphandling av varor och tjänster för internt bruk. Idag är vi 18 medarbetare på sektionen.  

 

Grundläggande kvalifikationskrav

 • Godkänd gymnasieutbildning
 • 1 års sammanhängande erfarenhet som resesäljare
 • Mycket god förmåga att i tal kommunicera på svenska
 • God systemvana, (dvs van vid att arbeta i olika IT-system)

 

Övriga meriter för tjänsten

 • Arbetat operativt med inköp eller upphandling, gärna inom offentlig sektor
 • Erfarenhet av faktureringssystemet Antares
 • Erfarenhet av Amadeus och Linkon
 • God förmåga att hantera kundkontakter på engelska 

 

Utöver dessa kvalifikationer har du personlig förmåga och fallenhet att arbeta i enlighet med Arbetsförmedlingens medarbetarskap och chefskap:

Medarbetare på Arbetsförmedlingen:

Tar ansvar för sina arbetsprestationer och sitt bidrag till helheten
Anpassar sig till förändring och oförutsedda händelser
Tar initiativ till utveckling och bidrar till förbättring

 

Vårt erbjudande

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid tillträde enligt överenskommelse. Placeringsorten är Östersund eller Solna.

Vi erbjuder förmånliga semesteravtal, möjlighet till flextid, friskvård på arbetstid samt friskvårdsbidrag. Vår arbetsplats består av över 11 000 kompetenta och engagerade medarbetare. Genom att samarbeta och vara öppna för nya perspektiv utvecklas vi som individer och verksamhet. Tillsammans frigör vi möjligheter som får Sverige i arbete.

Läs mer om vår organisation och vårt uppdrag på vår webbplats https://arbetsformedlingen.se/om-oss


Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-03-29. Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du söker jobbet samt betyg/intyg som styrker kraven för tjänsten.

På Arbetsförmedlingen tillämpas en evidensbaserad rekryteringsprocess. Du kan läsa mer om vår rekryteringsprocess på vår hemsida Jobba hos oss - Arbetsförmedlingen 

Urvalstest kan förekomma i vår rekryteringsprocess och vi kommer ge dig mer information om processen via e-post efter ansökningstiden gått ut.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Östersund eller Solna
Län Jämtlands län
Land Sverige
Referensnummer Af-2023/0030 8556
Kontakt
 • Gunilla Ödin, Sektionschef, 010-4864224
 • Magdalena Wennström, Rekryteringspartner, magdalena.wennstrom@arbetsformedlingen.se
Facklig företrädare
 • Peter Eriksson, ST, 010-4868441
 • Andreas Deniz, Saco-S, 010-4862198
 • Helen Haglund, Seko, 010-4865693
Publicerat 2023-03-16
Sista ansökningsdag 2023-03-29

Zurück zu Stellenangeboten