Arbetsförmedlingen, VO Lokal arbetsmarknad, Region nord

Välkommen till jobbet som får Sverige i arbete! Här arbetar du på regeringens uppdrag för en arbetsmarknad som hjälper människor framåt. Vi frigör möjligheter så att arbetssökande hittar sysselsättning och arbetsgivare sin nästa medarbetare. För att nå målet behöver vi samarbeta, i myndigheten men också med olika externa aktörer i hela landet. Tillsammans driver vi förändring, utvecklar nya arbetssätt och skapar lösningar som gör att Sverige kan fortsätta framåt. Tillsammans får vi Sverige i arbete! Vill du bli en av oss?

Tjänsten som vaktmästare är en tillsvidareanställning. Placeringsort är Sundsvall och resor till vårt kontor i Härnösand kommer att ske regelbundet.

Beskrivning av tjänsten

Du kommer att ha ansvar för den dagliga driften på kontoren, kontakt med hyresvärdar, fastighetstekniker, enheten Lokalförsörjning, kontaktperson för hantverkare och bistå dessa i våra lokaler. Genomföra eventuella ommöbleringar samt säkra god ordning och reda i våra lokaler, samt se till att förbrukningsmaterial finns. Du kommer även att genomföra egenkontroll av larm- och brandskydd enligt SBA, mottaga leveranser samt utlämning av datorer och övriga elektroniska utrustningar. Ansvara för skötsel av tjänstebilar och tjänstecyklar samt vara kontaktperson mot våra tjänstebilsleverantörer. Arbetsuppgifterna har många sidor och kan förändras utifrån verksamhetens behov.

Grundläggande krav för tjänsten

 • Godkänd gymnasieutbildning
 • B-Körkort 
 • Minst 2 år arbetslivserfarenhet
 • Grundläggande datorkunskaper inom MS Office

 Övriga meriter för tjänsten

 • Arbetat som vaktmästare inom offentlig sektorn
 • Erfarenhet av arbete med enklare underhåll av fastigheter och vaktmästerisysslor på kontor.

Vårt erbjudande

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid som inleds med sex månaders provanställning. Tillträde enligt överenskommelse. Placeringsorten är Sundsvall.

Vi erbjuder förmånliga semesteravtal, möjlighet till flextid, friskvård på arbetstid samt friskvårdsbidrag. Vår arbetsplats består av över 11 000 kompetenta och engagerade medarbetare. Genom att samarbeta och vara öppna för nya perspektiv utvecklas vi som individer och verksamhet. Tillsammans frigör vi möjligheter som får Sverige i arbete.

Läs mer om vår organisation och vårt uppdrag på vår webbplats https://arbetsformedlingen.se/om-oss


Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-03-27. Bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du söker jobbet, samt betyg/intyg som styrker kraven om utbildning och/eller arbetslivserfarenhet. När du skickar din ansökan kommer du att få svara på några urvalsfrågor.

För att du ska få en så rättvis och korrekt bedömning som möjligt är det av stor vikt att du uppger år och månad för varje anställning samt en kort beskrivning av arbetsuppgifterna. Om den informationen inte framgår har vi svårare att göra en korrekt bedömning av din kompetens och erfarenhet och du kan därför riskera att bli bortvald i urvalsprocessen.

Har du skyddade personuppgifter kontaktar du den Rekryteringspartner som finns namngiven i annonsen så får du hjälp med att skicka in din ansökan.

På Arbetsförmedlingen tillämpas en evidensbaserad rekryteringsprocess. Du kan läsa mer om vår rekryteringsprocess på vår hemsida Jobba hos oss - Arbetsförmedlingen 

Urvalstest kan förekomma och vi kommer ge dig mer information om processen via e-post efter ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Sundsvall/Härnösand
Län Västernorrlands län
Land Sverige
Referensnummer Af-2023/0030 0048
Kontakt
 • Lena Loo, Sektionschef, lena.loo@arbetsformedlingen.se
 • Gabriela Plachecka, Rekryteringspartner, gabriela.plachecka@arbetsformedlingen.se
Facklig företrädare
 • Sven-Gunnar Eriksson, ST, 0104862769
 • Frida Nässén, SACO-s, 0104860974
 • Ulf Törnkvist, Seko, 0104870446
Publicerat 2023-03-14
Sista ansökningsdag 2023-03-27

Zurück zu Stellenangeboten