Arbetsförmedlingen, VO IT, Enheten Digitalt kundflöde

Välkommen till jobbet som får Sverige i arbete! Här arbetar du på regeringens uppdrag för en arbetsmarknad som hjälper människor framåt. Vi frigör möjligheter så att arbetssökande hittar sysselsättning och arbetsgivare sin nästa medarbetare. För att nå målet behöver vi samarbeta, i myndigheten men också med olika externa aktörer i hela landet. Tillsammans driver vi förändring, utvecklar nya arbetssätt och skapar lösningar som gör att Sverige kan fortsätta framåt. Tillsammans får vi Sverige i arbete! Vill du bli en av oss?

Vilka är vi

Arbetsförmedlingen tar nu sikte på 2026 – en reformerad myndighet med ett tydligare fokus. För oss på IT betyder det såväl omfattande utveckling av externa digitala tjänster som utveckling av våra interna digitala lösningar. Med tekniken transformerar vi myndigheten – i grunden.

Sektionen ingår i enheten Digitalt Kundflöde som ansvarar för att utveckla, förvalta och sköta driften av dom system som sektionen ansvarar för.

 

Vem söker vi

Du är en .Net utvecklare som vill bli en del av ett fantastiskt team som ser till att hålla full koll på vårt CRM-system. Teamet arbetar med utveckling, support av befintliga tjänster, mindre vidareutveckling, samt drift och förvaltning. För oss är det viktigt att arbeta med ständiga förbättringar och tvärfunktionell kompetensdelning. Vi hämtar inspiration och använder delar av SAFe-ramverket.

Du planerar och driver det dagliga arbetet med ansvar för klienten som alla våra handläggare dagligen arbetar i. Du tar ansvar för kodkvalitet och driftsdokumentation. Du behöver också ha förmågan att jobba strukturerat samt vara noggrann i dokumentationen kring lösningar och lösningsförslag.

Som person är du nyfiken och ansvarstagande och dina erfarenheter gör att du känner ett genuint driv i att arbeta med utveckling och förvaltning. På sikt kommer det även finnas möjlighet att vidare utveckla våra komponenter till en nyare plattform.

 

Kvalifikationer

 • Relevant eftergymnasial utbildning eller arbetslivserfarenhet som arbetsgivaren bedömer likvärdig
 • Minst 5 års arbetslivserfarenhet som utvecklare med goda kunskaper av VB.Net och C#
 • Arbetat med Git, Jira och Jenkins
 • Erfarenhet av utveckling i stora och komplexa systemmiljöer från minst två uppdrag
 • Mycket god kommunikatör och goda kunskaper i svenska och engelska både i tal och skrift
 • Kunskap kring det Agila arbetssättet

Övriga meriter för tjänsten

 • Erfarenhet av OCP4, Angular och Java
 • Erfarenhet av SOAP och REST
 • Arbetat med testautomation och verktyg inom testautomation


Utöver dessa kvalifikationer har du personlig förmåga och fallenhet att arbeta i enlighet med Arbetsförmedlingens medarbetarskap.

Medarbetare på Arbetsförmedlingen:
Tar ansvar för sina arbetsprestationer och sitt bidrag till helheten
Anpassar sig till förändring och oförutsedda händelser
Tar initiativ till utveckling och bidrar till förbättring

 

Vårt erbjudande

Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse. Vi tillämpar 6 månaders provanställning. Placeringsorten är Solna.

I denna tjänst erbjuder vi möjlighet att arbeta på distans upp till 49 procent på årsbasis.

Vi erbjuder förmånliga semesteravtal, möjlighet till flextid, friskvård på arbetstid samt friskvårdsbidrag. Vår arbetsplats består av över 11 000 kompetenta och engagerade medarbetare. Genom att samarbeta och vara öppna för nya perspektiv utvecklas vi som individer och verksamhet. Tillsammans frigör vi möjligheter som får Sverige i arbete.

Läs mer om vår organisation och vårt uppdrag på vår webbplats https://arbetsformedlingen.se/om-oss

 

Ansökan

Välkommen med din ansökan senast 2023-10-01.

Du ansöker genom att klicka på knappen "ansök" nedan. Besvara frågorna om din utbildning och arbetslivserfarenhet, samt bifoga ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du söker jobbet.

När du skickar din ansökan kommer du att få svara på några urvalsfrågor.

För att du ska få en så rättvis och korrekt bedömning som möjligt är det av stor vikt att du uppger år och månad för varje anställning samt en kort beskrivning av arbetsuppgifterna. Om den informationen inte framgår har vi svårare att göra en korrekt bedömning av din kompetens och erfarenhet och du kan därför riskera att bli bortvald i urvalsprocessen.

Har du skyddade personuppgifter kontaktar du den Rekryteringspartner som finns namngiven i annonsen så får du hjälp med att skicka in din ansökan.

På Arbetsförmedlingen tillämpas en evidensbaserad rekryteringsprocess. Du kan läsa mer om vår rekryteringsprocess på vår hemsida Jobba hos oss - Arbetsförmedlingen 

Urvalstest kan förekomma och vi kommer ge dig mer information om processen via e-post efter ansökan.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Solna
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer Af-2023/0091 3253
Kontakt
 • Chris Chemnitz, Sektionschef, chris.chemnitz@arbetsformedlingen.se
 • Frida Fager, Rekryteringspartner, frida.fager@arbetsformedlingen.se
Facklig företrädare
 • Carin Carlberg Berglund, ST, 010-4876223
 • Andreas Deniz, SACO-s, 010-4862198
 • Ulf Törnkvist, SEKO, 010-4870446
Publicerat 2023-09-14
Sista ansökningsdag 2023-10-01

Tillbaka till lediga jobb