VO Direkt, AF Direkt Arbetsgivare, Enheten Digitala Tjänster Ag

Just nu händer mycket runt Arbetsförmedlingen. Men vårt viktiga samhällsuppdrag att stödja arbetssökande och arbetsgivare är detsamma. Nu utvecklar vi nya arbetssätt, nya lösningar och nya sätt att samarbeta med partners och andra aktörer i hela landet. Du kan bidra! Välkommen att söka jobb hos oss!

Drivs du av att förbättra kundupplevelsen och skapa nya digitala tjänster? Trivs du med att delta i innovations- och konceptarbete i samarbete med andra för att möta kundens behov på ett sätt som överträffar förväntningarna? I så fall hoppas vi att du vill jobba med oss!

Arbetsförmedlingen jobbar stenhårt med att underlätta för arbetssökande och arbetsgivare att hitta varandra med hjälp av våra digitala tjänster. Vi har flera miljoner besökare varje månad. Arbetsförmedlingen har inlett ett omfattande förnyelse- och moderniseringsarbete som pågår för fullt. I detta arbete ingår en omfattande digital transformation som är direkt avgörande för vår framgång. I denna spännande resa behöver vi nu ännu fler kompetenta kollegor som kan hjälpa oss att ta fram digitala tjänster som är så bra att kunden själv väljer dem.

Vi erbjuder dig marknadsmässig lön, ett stort mått av frihet där du själv planerar ditt arbete. Här utvecklas du i en innovativ och utmanande miljö.

Arbetsuppgifter

Du tillhör en av två sektion som ansvarar för strategi och utveckling av Arbetsförmedlingens tjänster till arbetsgivare. Vi har höga ambitioner för arbetsgivarnas digitala upplevelse av våra tjänster.

Produktägarna hos oss jobbar främst med nyutveckling och arbetar med ett eller flera tvärfunktionella agila utvecklingsteam. Arbetet innebär att leda arbetet med prioritering i utvecklingen, kundverifiera lösningar, genomföra användbarhetstester, acceptanstester och föreslå förbättringar. Vi vill bygga digitala tjänster som både följer våra verksamhetskrav, är omtyckta av våra användare och bygger på senaste tekniken. Det är ditt jobb att väga dessa perspektiv mot varandra och samtidigt försöka få ut den digitala tjänsten så snabbt som möjligt ut på marknaden. Som produktägare på arbetsförmedlingen ingår många interna och externa kontaktytor.

Som person tror vi du är bekväm med att ta komplexa beslut, hantera många intressenter och agera i en ledande roll i utvecklingsteamet.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper.

Kvalifikationer

Vi söker dig som har relevant högskoleutbildning, dessutom har du erfarenhet av:

 • att arbete i rollen som produktägare (product owner) både i projekt och i linjeutveckling.
 • leda arbete med konceptdesign, interaktionsdesign och utveckling av tjänster i webb, mobil och sociala medier
 • att analysera kundbehov och bedöma affärs- och verksamhetsnytta
 •  kunddriven tjänstedesign och att kartlägga kundresor
 • att initiera och genomföra användartester med slutanvändare

Du har även vana av att

 • arbeta i nära samarbete med IT
 • arbeta självständigt i utvecklingsprojekt
 • leda möten och att presentera lösningar och koncept inom projektteam och för intressenter

Meriterande är

 • högskoleexamen inom digitala medier, användbarhet, UX och/eller kognitionsvetenskap
 • erfarenhet av att designa enligt Mobile first och responsivitet
 • utvecklat digitala tjänster för B2B

Övrigt

Anställningsformen är tillsvidare, tillträde enligt överenskommelse. Provanställning kan bli aktuell. Placeringsort på vårt nya huvudkontor i Solna, Stockholm. Resor kan ingå i arbetet. Vi intervjuar löpande under ansökningstiden.

Ansökan

Ansök med CV och brev senast den 11 september 2019 Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Stockholm
Län Stockholms län
Land Sverige
Referensnummer Af-2019/0034 9052
Kontakt
 • Caroline Sjöblom, 0104885709
 • Linda Lagerstrand, 0104870724
Facklig företrädare
 • Eva Vigant ST, 010 487 09 22
 • Björn Knutsson SACO , 010-4882042
 • Ulf Törnqvist SEKO, 010 487 04 46
Publicerat 2019-08-13
Sista ansökningsdag 2019-09-11

Wróć do ofert pracy