Nästa program planeras till hösten 2023. Vill du bli kontaktad när vi publicerar annonsen för programmet?
Anmäl ditt intresse här!

Innehåll Pega-traineeprogrammet

Som trainee kommer du att få en utbildning inom Pega - en modern utvecklingsplattform för digital processautomatisering. Du får ta del av branschledande kunskaper och modern teknik som utgör spetsen i Arbetsförmedlingens digitala transformation.

Programmet består av en teknisk del där du lär dig Pega och får möjlighet att ta din första Pega-certifiering. Den tekniska delen varvas med pass som gör att du får en bred kunskapsbas om Arbetsförmedlingen och verksamhetsområde IT. Att arbeta med skarpa case i något av våra IT-team är också något som ingår i programmets senare del.

Programmet planeras att starta i slutet av augusti 2023. Det pågår under sex månader och lön utgår från utbildningens första dag.

Vem söker vi

Antingen är du ny i arbetslivet med en utbildning inom IT, teknik, design eller annan relevant utbildning alternativt att du har ett par års erfarenhet från IT-branchen och vill vidare i din karriär till en arbetsplats med större bredd och mer ansvar.

Vi söker engagerade och drivna medarbetare som vill vara med och skapa samhällsnytta och brinner för att ta fram riktigt bra digitala kund- och användarupplevelser. Vi letar efter dig som vill skapa lättanvända och smarta helhetsupplevelser för de som använder Arbetsförmedlingens digitala tjänster.

Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet kopplat till den roll du börjar arbeta inom efter godkänt program. Oavsett vilken roll du börjar arbeta i söker vi dig som är drivande, nyfiken, kreativ och gillar att utvecklas och lära dig nya saker samt brinner för att skapa resultat.

För att bli trainee hos oss tror vi att du har följande förmågor:

  • Förstå processtänk
  • Grundläggande förståelse för objektorienterad programmering
  • Grundläggande förståelse för agil systemutveckling
  • Intresse för ny teknik och innovation
  • Snabbt ta till dig nya kunskaper

Vad kan du arbeta som efter godkänt traineeprogram

  • Business Architect
  • Systemutvecklare
  • Systemtestare
  • UX- och servicedesigner

Har du frågor om Pega-traineeprogrammet vänligen kontakta Petra Jansson petra.jansson@arbetsformedlingen.se


Bewerben

Zurück zu Stellenangeboten